0Item(s)

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swole Supplements PUNISHER PUNISHING FORMULA EXTREME

Mehr Ansichten

Neu

Swole Supplements PUNISHER PUNISHING FORMULA EXTREME

Kurzübersicht

A Punisher Extreme edzés előtti formula a nagy energiájú stimulánsok és nitrogén-oxid fokozók valaha létrehozott legrobbanékonyabb koktélja. 

Verfügbarkeit: Auf Lager

56,90 €

* Pflichtfelder

56,90 €

Details

A Punisher Extreme edzés előtti formula a nagy energiájú stimulánsok és nitrogén-oxid fokozók valaha létrehozott legrobbanékonyabb koktélja. Az edzés előtti formula klinikailag kutatott összetevőkből áll, amelyek növelik az energiaszintet, maximalizálják az izmok méretét és teltségét, fokozzák az erőt, valamint javítják a lendületet és a fókuszt. A termék nagy dózisú erő- és állóképességfokozót tartalmaz, hogy segítsen maximális teljesítményt elérni az edzés során. Ezt a formulát úgy tervezték, hogy az edzést a következő szintre emelje, lenyűgöző pumpálással, fókuszálással és extrém energiával.

A PUNISHER EDZÉS ELŐTTI EDZÉS - EXTRÉM FORMULA ELŐNYEI

  1. A DMAA nagyszerűen működik zsírégetőként és stimulánsként. Különösen koffeinnel és más, az idegrendszert stimuláló és a hőtermelés jelenségét fokozó anyagokkal kombinálva. Közvetve serkenti az adrenalinszint emelkedését a szervezetben, és közvetlenül aktiválja az adrenerg receptorokat. Jelentős energia-, stimulációs és koncentrációnövekedést biztosít.
  2. A 2-aminoizoheptán HCL (DMHA) egy stimuláns, amely sok energiát ad. Oktodrin vagy dimetilhexilamin néven is ismert. A DMHA hörgőtágítóként működik, ami növeli aerob kapacitásunkat, és dekongesztáns hatású is (összehúzza az ereket, ami fokozott oxigénáramláshoz vezet). A DMHA nagyon ismert és népszerű a testépítők és az általános fitnesz szcéna körében világszerte 2017 elejétől.
  3. A béta-alanin a fő vegyület a karnozin és az öregedés megelőzését segítő építőelemek előállításában. A vegyület elősegíti a megfelelő izomműködést és fejlődést. Az aminosavról ismert, hogy csökkenti az izomfáradtságot, ami segíthet az izmoknak jobban dolgozni az edzések során.
  4. A citrullin egy természetesen előforduló aminosav, amely megtalálható az élelmiszerekben, de természetesen a szervezetben is termelődik. A szervezet az L-citrullint egy másik, L-arginin nevű aminosavvá és egy nitrogén-oxid nevű vegyi anyaggá alakítja át. Az L-citrullin növeli azoknak az összetevőknek a kínálatát, amelyekre a szervezetnek szüksége van bizonyos fehérjék előállításához. Segít megnyitni a vénákat és az artériákat, ezáltal javítja a véráramlást és csökkenti a vérnyomást.

HATÁSOK


A Punisher Extreme edzés előtti edzés segít nyers erő és hatalom megszerzésében. A termék elősegíti az egészséges energiát, és segít tiszta elmét és összpontosítást nyerni. Segít elérni az optimális nitrogén-oxid szintet, miközben kemény energiát ad az edzéshez.

AJÁNLOTT ADAGOLÁS: Vegyen be 1 adagolókanálnyit körülbelül 30 perccel az edzés előtt.

TÁROLÁS: Gyermekektől elzárva tartandó. Gyermekek elől elzárva és ételtől távol tartandó. Száraz környezetben, jól záródó edényben, 10°C és 25°C közötti hőmérsékleten tárolandó. Ne tegye ki közvetlen napfénynek.
FIGYELMEZTETÉS: A termék szedése előtt konzultáljon orvosával. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. gyermekek számára elérhetetlen helyen tartandó. Felbontás után hűvös, száraz helyen tárolja.

  1. Schreiben Sie die erste Kundenmeinung

Schreiben Sie Ihre eigene Kundenmeinung